TRAIESC CEL MAI MULT. Japonezele si-au pastrat si in 2006, pentru al 22-lea an consecutiv, titlul de cele mai longevive femei din lume, cu o speranta de viata de 85,81 ani. Un studiu realizat recent de japonezi si citat de Rompres arata ca speranta d
TRAIESC CEL MAI MULT. Japonezele si-au pastrat si in 2006, pentru al 22-lea an consecutiv, titlul de cele mai longevive femei din lume, cu o speranta de viata de 85,81 ani. Un studiu realizat recent de japonezi si citat de Rompres arata ca speranta de viata a femeilor japoneze a crescut cu 160 de zile in 2006 fata de 2005. Cresterea s-a datorat in special progresului stiintific in lupta impotriva cancerulului, maladiilor cardiace si atacurilor cerebrale.   BUSH, UN NOU RECORD. Presedintele SUA este singura personalitate mondiala care are cele mai mari sanse sa primeasca titlul de "cel mai nepopular sef de stat din istorie". Cu un an si jumatate inainte de incheierea mandatului, Bush continua sa fie displacut de concetatenii lui. Cel mai recent sondaj realizat in SUA de ziarul Washington Post si postul de televiziune ABC News arata ca 65% dintre americani dezaproba prestatia lui Bush, cel mai slab scor pe care l-a inregistrat pana acum. Din toate sondajele realizate de Washington Post sau de institutul Gallup, incepand din 1938, doar de doua ori s-a intamplat ca un presedinte sa atinga un nivel de dezaprobare mai ridicat - Harry Truman (67%, in timpul razboiului din Coreea) si Richard Nixon (66%, cu patru zile inainte de a demisiona).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.