Marti noaptea, spre ora 23, cind se mai racorise putin, au iesit de prin birourile ministeriale trei domni pentru a merge la Antena 3, la o discutie sincera despre canicula cu domnii Gadea si Cristoiu. Ministrii David, Remes si Nicolaescu s-au insiru
Marti noaptea, spre ora 23, cind se mai racorise putin, au iesit de prin birourile ministeriale trei domni pentru a merge la Antena 3, la o discutie sincera despre canicula cu domnii Gadea si Cristoiu. Ministrii David, Remes si Nicolaescu s-au insiruit la masa rotunda din incinta studioului si-apoi da-i discutie! Asa cum stie ca-i sta bine unui ziarist, dl Gadea s-a baricadat in tabara celor care trebuie sa critice Guvernul cu orice ocazie posibila si a aruncat in capul domnilor ministri ba cu suspiciuni privind modificarea datelor meteorologice de catre SRI, ba cu senzatii personale cum ca gradele resimtite de organismul lui uman, si al telespectatorilor, normal, sint mult mai multe decit se afirma pe canalele oficiale. Ca la Universitate e mai cald ca la Filaret, ca, ca... Ideea acestor giumbuslucuri era, cu asumatele nuante de prudenta, fireste, ca pe undeva, cumva, tot Guvernul ar fi vinovat daca un nonagenar iese pe strada la ora prinzului si apoi da coltul. Ceea ce ma everveaza intens in genul acesta de conversatii este invocarea rituala a opiniilor telespectatorilor, chestie de care domni precum Gadea fac mare caz. Moderatorii acestia pusi pe hartuit politicieni cu orice ocazie arareori au suparari personale. Insa, de fiecare data, spun ca i-au sunat telespectatorii. Va dati seama ca daca telefoneaza doi pensionari incinsi de soare ca sa se-ntrebe daca nu cumva SRI-ul a oprit apa in Tecuci putem, vorba aia, sa ridicam deja un semn de suspiciune.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.