Fostul ministru delegat pentru Comert, Iuliu Winkler, a declarat marti, pentru NewsIn, ca numele lui figureaza printre cele propuse de UDMR pentru postul de ministru al Telecomunicatiilor, ce va ramane vacant peste doua zile, dar ca decizia finala nu
Fostul ministru delegat pentru Comert, Iuliu Winkler, a declarat marti, pentru NewsIn, ca numele lui figureaza printre cele propuse de UDMR pentru postul de ministru al Telecomunicatiilor, ce va ramane vacant peste doua zile, dar ca decizia finala nu a fost inca luata de Consiliul Permanent. El a spus ca va accepta functia, daca asa va decide Consiliul. "Pana in 26 iulie asteptam. Propunerea vine din partea Prezidiului Executiv. Mi s-a facut propunerea. Sunt una dintre persoanele propuse pentru aceasta functie. Daca totul este bine, fiind si membru al Consiliului Permanent, decizia o iau impreuna cu colegii. Voi decide la momentul respectiv", a declarat Iuliu Winkler, citat de NewsIn.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.