Poli Timisoara si CFR Cluj anunta oficial ca noul campionat nu se va desfasura corect.

Ramas fara blazon si cu un stadion tot mai gol, Iancu de Timisoara isi continua razboiul cu conducerea FRF. Presedintele banatean critica modul in care au fost facute delegarile de arbitri in prima etapa.

„De trei saptamini stiu ca Tudor ne va arbitra. Voi fi informat curind si cine ne va arbitra in etapa a doua. Avem multi prieteni, iar telefonul fara fir functioneaza, in cazul nostru a mers de fiecare data fara distorsiuni. Daca se va continua in stilul asta, ma gindesc daca mai continuu la Timisoara. Va trebui sa iau atitudine cu adevarat. Mircea Sandu stie sursa care m-a informat, e un om de fotbal si trebuie sa se afle toate astea. Seful FRF ar trebui sa fie foarte atent cind ii spun ca am stiut cu trei saptamini inainte de Tudor", a declarat Marian Iancu.

Presedintele Timisoarei a adaugat ca „am inteles ca trebuie sa fim mai atenti de acum inainte si cu piciorul pe frina. Ne da de gindit delegarea lui Tudor la acest meci «foarte important» pentru FRF. Inseamna ca Tudor nu poate arbitra un meci important, cum il avem noi in etapa a doua cu Clujul, si atunci ne dam seama ca asta s-a dorit. Aveam nevoie de un arbitru de talia lui Tudor pentru meciul cu Cluj". Directorul Gheorghe Chivorchian a confirmat cele spuse de seful sau, propunind ca delegarile sa nu mai fie facute de Lupescu, ci prin tragerea la sorti. „Dispar orice dubii si suspiciuni. Pina atunci insa, dati-mi voie sa cred ca federatia are calculatorul virusat", a mai spus Chivorchian.

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat si el ca editia 2007/2008 a Ligii I nu va fi una corecta, deoarece unii oameni din fotbalul romanesc „nu-si pot schimba apucaturile", completind ca „este ca si cum ai vrea sa-i dezobisnuiesti de vicii precum alcoolul sau tigara". Spre deosebire de Iancu, oficialul clujean nu vede raul la FRF, ci la unele cluburi.