Romavia ar putea pune la dispozitia Administratiei Prezidentiale cele doua avioane Airbus reparate recent, dintre care primul a sosit deja la Bucuresti, iar cel de-al doilea va fi livrat in urmatoarele saptamani, au declarat, ieri, agentiei surse di
Romavia ar putea pune la dispozitia Administratiei Prezidentiale cele doua avioane Airbus reparate recent, dintre care primul a sosit deja la Bucuresti, iar cel de-al doilea va fi livrat in urmatoarele saptamani, au declarat, ieri, agentiei surse din Ministerul Transporturilor, citate de Mediafax.
De asemenea, Tarom a confirmat ca aeronava Airbus A310 care s-a aflat in revizie generala la centrul Airbus Industries din Bordeaux, Franta, si care a sosit, ieri, la Bucuresti, ar putea fi pusa la dispozitia Romavia, pentru zboruri prezidentiale.
"Cu o capacitate totala de 209 locuri, aeronava va incepe sa opereze, pentru moment, pe destinatii deja existente, cum ar fi Londra, Tel Aviv si Larnaca. Ulterior, se va decide daca aceasta va fi folosita si pe alte rute, acolo unde Tarom inregistreaza un coeficient de incarcare de peste 80%. De asemenea, intrucat aeronava face parte din categoria avioanelor de mediu si lung curier, este posibil ca ea sa fie folosita si pe anumite zboruri charter, inclusiv, daca necesitatea o va cere, de catre Romavia, pe zborurile oficiale, prezidentiale, dat fiind confortul sporit pe care Airbus-ul A310 il asigura in timpul zborului", se arata intr-un comunicat al Tarom.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.