Intr-un weekend plin de coduri galbene si portocalii, am ales sa merg impreuna cu mai multi prieteni, in Muntii Ciucas, sa-l ajutam pe Gelu Popa la reabilitarea traseelor.

Gelu Popa a avut, acum mai bine de un an de zile, remarcabila initiativa de a se apuca, la inceput pe banii lui, sa reabiliteze traseele turistice din Muntii Ciucas.

Initiativa a placut atat de mult, incat fiecare din cei cu care a vorbit a sfarsit prin a da o mana de ajutor, fie ca a fost vorba de harti, vopsea, site de web sau pur si simplu mana de lucru voluntara.

Pozele de mai jos sunt cateva din pozele facute sambata trecuta ( mai multe se pot vedea aici) si toate trei reprezinta diferite ipostaze din munca cu pensula :-)

Fotografii trimise de Alexandru Florescu

Pentru cititorii Cotidianul, asteptam de la voi fotografiile care v-au iesit cel mai bine sau pe care le iubiti cel mai mult. Singura conditie: sa fie relativ recente, nu mai vechi de o luna. Iar daca fotografia are o poveste sau daca doriti sa atrageti atentia asupra unui detaliu semnificativ, o sa ne bucuram sa le publicam cu tot cu textul vostru, chiar si in editia tiparita - caz in care va trebui sa va si platim.

Daca sunteti interesat de propunerea noastra trimiteti fotografiile voastre la adresa de email: lucipopescu@cotidianul.ro sau de aici

- Aveti grija ca fotografia sa nu aiba mai mult de 1,5 Mb.

- Rubrica se updateaza zilnic, la ora 12:00 a.m.

- Asteptam observatii si intrebari pe site, pentru fiecare articol

- Arhiva rubricii e aici