Berbatov face lobby pentru Penev

Vedeta formatiei Tottenham, Dimitar Berbatov, sustine ca Dimitar Penev este tehnicianul potrivit pentru nationala Bulgariei, adversara Romaniei in preliminariile Euro 2008. „Ar fi un privilegiu pentru mine sa joc sub conducerea lui Penev. Nu fac nici un secret din simpatia mea fata de el. Dar decizia va fi luata de federatie. Eu mi-am exprimat parerea si presedintele Borislav Mihailov o stie", a afirmat Berbatov. Reuniunea pentru numirea noului antrenor este programata pe 30 iulie. Penev, in virsta de 62 de ani, a condus Bulgaria pina in semifinalele Cupei Mondiale din 1994, dar este considerat un tehnician cu metode invechite.

Energy Holding intra-n joc

Bugetul clubului Pandurii Tirgu-Jiu pentru sezonul 2007/2008, anuntat initial la doua milioane de euro, a crescut cu un milion de euro. Jumatate din surplus vine de la Riviera Group, iar, potrivit presedintelui Marin Condescu, aceeasi suma va fi alocata si de Energy Holding. In aceasta vara, clubul gorjean a cheltuit 500.000 de euro cu transferurile.

Moceanu va deveni mama

Gimnasta americana de origine romana Dominique Moceanu a anuntat ca va deveni mama in ianuarie 2008. Fosta campioana olimpica din 1996 si sotul ei, doctorul Michael Canales, s-au casatorit in octombrie 2006, nasii cuplului fiind Nadia Comaneci si Bart Conner. ,,Sintem extrem de nerabdatori. Noi am discutat de mult despre aparitia unui copil. Iata ca acest vis s-a implinit", a declarat Dominique Moceanu. Fosta gimnasta si sotul ei traiesc in Ohio, unde Moceanu antreneaza, iar Canales este doctor.

Romania vrea sa organizeze CE de polo

Romania si Ungaria isi vor depune candidatura comuna pentru organizarea Campionatelor Europene de polo din 2010, atit la feminin, cit si la masculin. ,,Am purtat deja discutii cu oficialii din federatia din Ungaria si urmeaza sa inaintez proiectul Guvernului, pentru ca este nevoie de o garantie. Bugetul va fi mare, normal, dar speram ca Guvernul sa se implice, la fel cum ne-a promis constructia bazinelor in toata tara, si sa sprijine aceasta candidatura", a declarat secretarul general al FR de Polo, Anatolie Grintescu. Pentru organizarea competitiei vor mai candida Italia, Rusia si Olanda.

Sahul se va preda obligatoriu in scolile din Rusia: www.cotidianul.ro/select