De ieri, brasovenii - si nu numai ei - au la dispozitie cel mai mare centru de agrement din tara. "Paradisul acvatic reprezinta, pentru mine si sotia mea, implinirea unui vis vechi de 15 ani, cand ramasesem incantati la cunoasterea unui centru simila

De ieri, brasovenii - si nu numai ei - au la dispozitie cel mai mare centru de agrement din tara. "Paradisul acvatic reprezinta, pentru mine si sotia mea, implinirea unui vis vechi de 15 ani, cand ramasesem incantati la cunoasterea unui centru similar din Germania", ne spune omul de afaceri D.I. Puchianu, proprietarul centrului. Investitia mult dorita a trebuit sa mai astepte, atat pentru adunarea banilor din surse proprii (profitul altor societati ale omului de afaceri), cat si pentru a avea posibilitatea de a apela la credite bancare.

B.C.R. - ERSTE BANK blocheaza investitia

Tocmai creditele bancare angajate initial cu BCR au intarziat cu peste 5 luni investitia. Imediat dupa cumpararea pachetului majoritar de actiuni al BCR de catre ERSTE BANK, noua conducere a institutiei bancare a refuzat sa mai onoreze contractul... Dupa scurgerea timpului, investitorul a apelat la CEC, imediat dupa numirea noului presedinte, Gratian Ghetea, care a avut incredere in proiect. Si aceasta, nefiind vorba de un proiect oarecare, ci de unul in valoare de 12 milioane euro, intins pe 4 ha, cu o suprafata acoperita de peste 10.000 mp, din care 2.000 mp constituie suprafata bazinelor cu apa. Noutati absolute in Romania sunt grotele de relaxare, cascadele de apa si biosaunele, pe care, impreuna cu celelalte spatii de agrement si relaxare, va lasam placerea sa le descoperiti.
In fata centrului de agrement, a fost dat in exploatare si un hotel de cinci stele, avand si o sala de conferinte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.