Plecat vremelnic din Liga 1, atacantul care a reusit sa se impuna intr-un timp relativ scurt in primul "11" al echipei nationale a devenit unul dintre tinerii fotbalisti cei mai urmariti de cluburile mari din Europa. Prestatiile de la echipa reprezen
Plecat vremelnic din Liga 1, atacantul care a reusit sa se impuna intr-un timp relativ scurt in primul "11" al echipei nationale a devenit unul dintre tinerii fotbalisti cei mai urmariti de cluburile mari din Europa. Prestatiile de la echipa reprezentativa, din preliminariile CE 2008 si cele de la Sahtior Donetk, din Liga Campionilor, i-au faurit o carte de vizita extrem de valoroasa unui jucator de doar 22 de ani. Ieri, cel in care Mircea Lucescu a investit multe eforturi si sperante a semnat pe cinci ani cu echipa campioana a Germaniei, VfB Stuttgart, urmand a avea un salariu de aproximativ doua milioane de euro pe sezon. Va fi al treilea jucator roman din ultimul deceniu care apara culorile clubului svab, dupa Raducioiu si Ganea. Pentru ca a facut pasul catre lumea buna a fotbalului, Jurnalul National il declara pe Ciprian Marica "Omul Zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.