O companie israeliana anunta investitii pe piata rezidentiala a Capitalei.

Compania imobiliara israeliana Digal Investments &Holdings din Tel Aviv a achizitionat cu 7,5 milioane de euro un teren in Bucuresti pe care va construi un
O companie israeliana anunta investitii pe piata rezidentiala a Capitalei.

Compania imobiliara israeliana Digal Investments &Holdings din Tel Aviv a achizitionat cu 7,5 milioane de euro un teren in Bucuresti pe care va construi un ansamblu rezidential. Dezvoltatorul imobiliar se asteapta ca dupa finalizarea locuintelor sa obtina un profit brut de 20 de milioane de euro, conform NewsIn. Compania din Tel Aviv a anuntat ca este in negocieri avansate cu firme straine pentru a cumpara alte doua loturi de teren, de sase hectare, pentru a construi alte 2.000 de locuinte. Digal Investments&Holdings desfasoara activitati de dezvoltare imobiliara si este listata la bursa din Tel Aviv.

O alta companie israeliana, BSR Europe, a anuntat recent ca negociaza achizitia unor terenuri in Romania pentru construirea a citeva mii de apartamente, investitia totala ridicindu-se la 473 de milioane de dolari. BSR Europe Ltd este o companie infiintata acum 40 de ani, dezvoltind proiecte imobiliare in Europa, Statele Unite ale Americii si in Israel.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.