Bursa din Londra (LSE) intentioneaza sa returneze actionarilor circa 500 de milioane de lire sterline (un miliard de dolari), in cazul in care va finaliza preluarea Borsa Italiana, intr-o tranzactie de 1,6 miliarde de euro, transmite Reuters, citat d
Bursa din Londra (LSE) intentioneaza sa returneze actionarilor circa 500 de milioane de lire sterline (un miliard de dolari), in cazul in care va finaliza preluarea Borsa Italiana, intr-o tranzactie de 1,6 miliarde de euro, transmite Reuters, citat de Mediafax. Acordul incheiat cu Borsa Italiana include posibilitatea utilizarii a pana la 350 mil.lire in cadrul tranzactiei, iar grupul britanic a aranjat obtinerea unor facilitati bancare adecvate. "LSE intentioneaza sa utilizeze aceste fonduri, alaturi de 96 mil. lire ramase dupa incheierea programului anterior de rascumparare a actiunilor, pentru a returna actionarilor 500 mil. lire", a aratat LSE intr-un comunicat transmis actionarilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.