Aceasta este interpretarea din punct de vedere al orientarii politice a datelor Barometrului de Opinie Publica - mai 2007, al Fundatiei Soros, facuta de sociologul Mircea Kivu, care a elaborat, pe baza raspunsurilor date de cele 2000 de persoane, un
Aceasta este interpretarea din punct de vedere al orientarii politice a datelor Barometrului de Opinie Publica - mai 2007, al Fundatiei Soros, facuta de sociologul Mircea Kivu, care a elaborat, pe baza raspunsurilor date de cele 2000 de persoane, un indice de toleranta sexuala. Astfel, potrivit Mediafax, cei mai multumiti de relatia lor in cuplu, potrivit interpretarii datelor, sunt simpatizantii PNG si cei de la PSD. In schimb, potrivit sondajului, relatia simpatizantilor PLD "scartaie". In privinta relatiilor sexuale de dinaintea casatoriei, PNG (75%) si PLD (69%) sunt in varful clasamentului, pe ultimul loc clasandu-se simpatizantii Partidului Romania Mare, cu 48%. Acestia recupereaza insa pe parcurs, situandu-se pe locul doi, impreuna cu pedistii, la numarul de persoane cu care au avut relatii sexuale. Pe primul loc in clasament este PNG, iar diametral opus sunt cei care ar vota cu PSD si cu UDMR.
Mircea Kivu a explicat ca printre intrebarile chestionarului a fost si una referitoare la orientarea politica, ceea ce a facut posibila o interpretare si din aceasta perspectiva. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.