a€¢ Ne enerveaza penele astea paguboase de curent. Noi intelegem care este problema, dar intrebarea fireasca este cine plateste aparatele de aer conditionat sau televizoarele care se strica in urma acestor avarii? Dar alimentele alterat
a€¢ Ne enerveaza penele astea paguboase de curent. Noi intelegem care este problema, dar intrebarea fireasca este cine plateste aparatele de aer conditionat sau televizoarele care se strica in urma acestor avarii? Dar alimentele alterate de la restaurantele sau magazine ale caror frigidere raman fara curent?


a€¢ Si, pentru ca veni vorba despre aerele conditionate, ne enerveaza foarte tare faptul ca pe aceste calduri trebuie sa astepti montajul 3-4 saptamani.


 a€¢ E de-a dreptul pur si simplu cum gaseste Lazarus, televizoristul, explicatii la fiecare deces si la fiecare caz putin mai ciudat. Automat verdictul este crima. E tare baietasul! Si unde mai pui ca se considera si macho-man!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.