AUDIERE. Comisiile de politica externa si de aparare din Senat il vor audia astazi pe ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, in legatura cu anuntul Federatiei Ruse referitor la Tratatul Fortelor Conventionale in Europa. Situatia generata de anuntul
AUDIERE. Comisiile de politica externa si de aparare din Senat il vor audia astazi pe ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, in legatura cu anuntul Federatiei Ruse referitor la Tratatul Fortelor Conventionale in Europa. Situatia generata de anuntul Federatiei Ruse de a-si suspenda participarea la Tratatul CFE ar fi trebuit discutata si in sedinta CSAT de saptamana trecuta. Inaintea sedintei, MAE a anuntat ca elaboreaza o analiza pe tema anuntului Federatiei Ruse de retragere din Tratatul CFE, ministrul de Externe solicitand discutarea documentului in sedinta CSAT. (Dana Piciu)   CU PAPION. Premierul Tariceanu (foto) a venit ieri la sedinta de Guvern purtand la gat un papion roz, asortat la un costum de culoare inchisa. Desi vestimentatia premierului era nepotrivita atat cu "evenimentul" la care participa si, mai ales, cu temperatura de afara, nici un ministru nu l-a intrebat de ce s-a imbracat asa. Cei mai multi s-au gandit ca si l-a pus in cinstea ministrului Finantelor, Varujan Vosganian, a carui zi de nastere a fost ieri, dar surse de la Cabinetul premierului au declarat ca papionul a fost primit cadou de la ambasadorul Frantei la terminarea mandatului. Cu doua zile inainte, premierul si-a surprins colegii venind la Guvern cu un Porshe decapotabil. (Monica Iordache Apostol)   PSD AMENINTA. Secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a amenintat ieri Guvernul cu o motiune de cenzura. El a spus ca, daca Executivul nu va suplimenta, la urmatoarele rectificari bugetare, sumele alocate primarilor PSD, va propune conducerii partidului initierea unei motiuni de cenzura la inceputul sesiunii parlamentare, pentru ca "PSD nu mai are nici un motiv sa tina in viata acest Guvern". Potrivit lui Corlatean, in 2006, 78% din fondurile alocate direct, prin hotarari de Guvern, comunitatilor locale au fost directionate catre localitati conduse de primari PNL si PD. (Carmen Vintila)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.