Cunoscand pasiunea pentru fotbal a vechiului sau prieten Julio Iglesias, Valeriu Lazarov le-a invitat pe stiristele sportive ale Antenei 1 sa ia masa cu celebrul cantaret, a carui cariera fotbalistica s-a incheiat prematur in urma cu multi ani, din c
Cunoscand pasiunea pentru fotbal a vechiului sau prieten Julio Iglesias, Valeriu Lazarov le-a invitat pe stiristele sportive ale Antenei 1 sa ia masa cu celebrul cantaret, a carui cariera fotbalistica s-a incheiat prematur in urma cu multi ani, din cauza unei rani la genunchi.   Crina Abrudan si Simona Patruleasa au acceptat cu incantare sa ia masa cu Iglesias, iar lor li s-a altaturat si colega lor de la Euforia TV, Dana Savuica, o alta veche fana a melodiilor cantaretului spaniol. Iglesias le-a uimit pe prezentatoarele de la sport cu cunostintele sale legate de fotbalul romanesc si le-a umplut de mandrie cand le-a vorbit admirativ despre Hagi si "Civu". Felul in care artistul spaniol pronunta numele capitanului Nationalei l-a amuzat pe Valeriu Lazarov, iar cei doi vechi prieteni s-au tachinat amical pentru cateva minute, starnind hohotele de ras ale tuturor celor prezenti cu schimbul lor de replici pline de umor. Julio Iglesias le-a vorbit apoi Danei, Simonei si Crinei despre scurta sa cariera ca portar la Real Madrid si le-a marturisit ca i-a placut atat de mult vizita sa la Observator, incat nu-i mai venea sa paraseasca studioul stirilor, spre incantarea Sandrei Stoicescu, magulita sa aiba un "coleg de prezentare" celebru. La iesirea din emisie, cantaretul a dat autografe tuturor celor prezenti in redactie si a primit in dar o superba ie romaneasca.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.