Adrian Ilie, managerul sportiv al gruparii din Ghencea, a declarat ieri ca din moment ce mijlocasul sarb Vladan Ivic, de la AEK Atena, a cerut sa i se trimita oferta de contract, inseamna ca si-a dat un acord verbal de a veni la Steaua. Ilie a mai sp
Adrian Ilie, managerul sportiv al gruparii din Ghencea, a declarat ieri ca din moment ce mijlocasul sarb Vladan Ivic, de la AEK Atena, a cerut sa i se trimita oferta de contract, inseamna ca si-a dat un acord verbal de a veni la Steaua. Ilie a mai spus ca asteapta astazi raspunsul lui Fabien Camus, mijlocasul francez al lui RSC Charleroi, in timp ce transferul lui Dady, atacantul lui Belenenses, nu mai este de actualitate.
Hagi are probleme mari la Steaua, cu doar cateva zile inainte de startul campionatului si de "dubla" cu Zaglebie Lubin din turul II preliminar al UEFA Champions League. Posturile care ii dau "Regelui" batai de cap, un varf de atac si un fundas central, continua sa fie descoperite, in conditiile in care Ghionea va lipsi o perioada mai mare, iar V. Iacob acuza din nou o accidentare (Cristocea si Val. Badea sunt si ei indisponibili). Mai mult, marile achizitii anuntate de Gigi Becali, atacantul Dady de la Belenenses si mijlocasul Armenteros de la Avellaneda, n-au mai ajuns in Ghencea. Adi Ilie, managerul sportiv al Stelei, s-a reorientat catre Camus, dorit de mai mult timp in Ghencea, sarbul Ivic si, surpriza, Zaharia de la Bistrita. "Ivic si-a dat acordul verbal. Din moment ce a cerut sa trimitem oferta, inseamna ca si-a dat acordul. Speram ca maine-poimaine sa se finalizeze", a spus Ilie, care a mentionat ca spera sa afle pana astazi si raspunsul lui Camus. Steaua a prezentat luni seara, intr-o conferinta de presa, toti jucatorii achizitionati in aceasta vara: portarii Cosmin Vatca (numarul 82) si Robinson Zapata "Rufay" (1) si jucatorii de camp Alexandru Iacob (2), Valentin Badoi (29), Ifeanyi Emeghara (13), Pawel Golanski (4), Eric Bicfalvi (7), Adrian Neaga (25) si Mihai Gurita (34). Altfel, despre "dubla" cu Zaglebie, Ilie a declarat ca echipa poloneza este una buna, dar ca "ros-albastrii" sunt mai puternici si au prima sansa, informeaza cotidianul polonez "Zycie Warszawy". "Am vazut meciurile jucate de Zaglebie. Am remarcat ca are un antrenor ingenios, care a introdus disciplina tactica. Am vazut-o personal pe Zaglebie in amicalul cu CFR Cluj si Saturn, am mai urmarit si cateva dvd-uri. Avem toate informatiile de pana acum, mai ales ca asistentul lui Hagi a urmarit-o pe Zaglebie in Supercupa. Trei jucatori mi-au placut cel mai mult: Wlodarczyk, Lobodzinski si Iwanski, adica atacantul, mijlocasul dreapta si mijlocasul central. Putem trece de Zaglebie", a spus Ilie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.