Microbistii care sparg seminte la Adunatii Copaceni vor fi incintati sa vada ca nu doar favoritii lor lufteaza spectaculos la derby-urile cu vecinii de peste deal. Chiar si stelistii care l-au injurat pe Banel pentru "tontogolul" de pe Santiago Ber
Microbistii care sparg seminte la Adunatii Copaceni vor fi incintati sa vada ca nu doar favoritii lor lufteaza spectaculos la derby-urile cu vecinii de peste deal. Chiar si stelistii care l-au injurat pe Banel pentru "tontogolul" de pe Santiago Bernabeu vor avea ceva mustrari de constinta vazind, de exemplu, cum se poate da un autogol direct din ofsaid. Gratia nu lipseste intr-un sport tot mai dur de cind a devenit o afacere. Dupa sarutul discret al lui Blanc pe chelia lui Barthez inainte fluierului de start la meciurile nationalei Frantei, a urmat pupicul lui Ronaldo pe scalpul lui Roberto Carlos. Pupic care s-a dovedit norocos, dat fiind ca, la apogeul carierei, micutul fundas brazilian a fost transferat iin Turcia, unde, pe linga o caruta de bani, a mai primit si o vila cu heliport pe malurile Bosforului. Un arbitru pasionat de dans poate fi mai periculos decit unul care fluiera ca un baritone la fiecare atingere a adversarului. O dovedesc imaginile urmatoare. Nu ratati culmea ratarii unui penalty, indiferent daca acel meci a fost sau nu blat. Pentru cei slabi de inger, nu recomandam imagini socante cu mingea/bara lovind partile sensibile ale fotbalistilor. Si de mai multe ori intr-un meci, martor este insusi Ronaldo.



Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.