Inter Milano si AS Roma s-au inteles ieri pentru transferul lui Cristian Chivu, anuntul oficial urmand sa fie facut aseara tarziu, a anuntat ieri tgcom.it. Sursa citata mentioneaza ca o discutie telefonica intre Massimo Moratti si Rosella Sensi, in c
Inter Milano si AS Roma s-au inteles ieri pentru transferul lui Cristian Chivu, anuntul oficial urmand sa fie facut aseara tarziu, a anuntat ieri tgcom.it. Sursa citata mentioneaza ca o discutie telefonica intre Massimo Moratti si Rosella Sensi, in cursul diminetii de marti, a deblocat situatia fundasului roman. "Roma va primi 15 milioane de euro, din care 10 cash alocati de Moratti, in timp ce alte cinci au fost obtinute dupa ce jucatorul a acceptat sa-si reduca salariul cu un milion pe an. Contractul va fi cincinal", a notat tgcom.it. Daca stirea publicata de italieni se va confirma, Chivu va avea la Inter un salariu de 3,5 milioane de euro net pe sezon, in timp ce Real, care a avut un acord cu Roma acum doua saptamani, i-ar fi oferit 3,8 milioane net pe an. In ciuda acestui fapt, fostul international Gica Popescu, de asemenea trecut printr-o cariera scurta de impresar, sustine ca fundasul roman nu a fost manipulat de fratii Becali in aceasta afacere lunga si zgo-motoasa, in timpul careia presa italiana nu a inteles cum Chivu a refuzat pe Real si pe Barca, explicand in cele din urma relatiile de afaceri dintre Massimo Moratti si Ioan Becali. "Giovanni mi-a fost impresar ani de zile, iar apoi, pentru o perioada, am si colaborat cu el. Dupa parerea mea, ei sunt printre cei mai buni impresari din lume. Dar nu pot sa cred ca ar fi primit mana libera din partea lui Cristi, sa ia orice decizie. In aceaste tratative interminabile, parerea lui Cristi a fost mereu cea decisiva", a declarat Popescu. Acesta nu a ascuns ca l-ar fi vrut pe Chivu la fosta sa echipa, FC Barcelona. "In urma cu cateva saptamani, Chivu mi-a cerut parerea despre FC Barcelona. Mie, ca fost jucator la Barcelona, mi-ar fi placut ideea ca Chivu sa se transfere acolo. Dar apoi lucrurile s-au complicat si, pana la urma, ceea ce conteaza in unele tratative sunt banii", a afirmat Popescu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.