Gheorghe Suciu, sef serviciu comercial in cadrul societatii Electrica Baia Mare, a declarat ca ieri a fost oprita alimentarea cu energie electrica deoarece compania Remin Baia Mare nu si-a platit datoriile. El a adaugat ca furnizarea curentului se va
Gheorghe Suciu, sef serviciu comercial in cadrul societatii Electrica Baia Mare, a declarat ca ieri a fost oprita alimentarea cu energie electrica deoarece compania Remin Baia Mare nu si-a platit datoriile. El a adaugat ca furnizarea curentului se va relua doar daca Remin va plati ultima factura, in valoare de aproximativ 60 de milioane de lei. Conducerea USM Maramures a trimis mai multe adrese autoritatilor judetului in care a atras atentia asupra problemelor de mediu care pot sa apara. Liderul sindical Stefan Petricean a informat ca fara energie electrica nu se vor putea evacua apele din mina, iar apele vor patrunde in panza freatica prin lucrarile miniere si se vor deversa necontrolat poluand ape, terenuri si pot provoca surpari si alunecari de teren. La mai putin de doua ore de la intrerupere si ca urmare a presiunilor administratiei si sindicatelor, s-a decis reluarea furnizarii energiei electrice, insa numai la cota de avarie, in acest fel considerandu-se ca se evita riscul producerii unor accidente tehnice. (Livia ISTRATE)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.