Director SAMB

Numarul apelurilor in sistemul national unic de urgenta 112, privind solicitarea ambulantei, a fost in ultimele 24 de ore de aproape 8.700. Directorul Serviciului de Ambulanta al Municipiului Bucuresti, Ovidiu Cismaru, face a
Director SAMB

Numarul apelurilor in sistemul national unic de urgenta 112, privind solicitarea ambulantei, a fost in ultimele 24 de ore de aproape 8.700. Directorul Serviciului de Ambulanta al Municipiului Bucuresti, Ovidiu Cismaru, face apel catre populatie sa apeleze si la centrele din microstatiile Serviciului de ambulanta care functioneaza in toate sectoarele. El a spus ca prioritatea pentru serviciu o constituie urgentele majore, urmand ca pentru solicitarile la domiciliu Ambulanta sa intarzie. Din acest motiv recomanda populatiei sa apeleze la aceste centre organizate in substatiile Serviciului de Ambulanta si la medicul de familie, pentru consultatii la cabinet sau la telefon. Pentru ca reuseste sa gestioneze un "fir rosu" in aceste zile toride, Jurnalul National il declara pe Ovidiu Cismaru "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.