Mircea Lucescu a confirmat ca VfB Stuttgart va plati opt milioane de euro pentru internationalul roman.

Marica a avut parte de un rol episodic in telenovela in care era prezentat ca protagonist, anuntata ca o concurenta la circul in care a fost implicat in aceasta vara colegul sau de la nationala, Cristi Chivu. Mircea Lucescu a confirmat ieri ca atacantul Ciprian Marica a semnat un contract cu campioana Germaniei, VfB Stuttgart, in schimbul sumei de opt milioane de euro, la citeva ore dupa ce antrenorul Armin Veh avertizase ca gruparea germana nu este dispusa sa mai astepte prea mult.

Lucescu a tinut sa precizeze ca Sahtior a refuzat o oferta de zece milioane de euro venita pentru Marica din Anglia, probabil de la Manchester City sau Derby County. „Am tinut cont si de dorinta fotbalistului de a juca la Stuttgart. Am refuzat o oferta de zece milioane de euro pentru Marica, venita de la o grupare din Premier League. A fost dorinta expresa a lui Marica de a juca la campioana Germaniei, pentru a evolua in Liga Campionilor si pentru a fi aproape de nationala", a declarat tehnicianul de la Sahtior.

Chivu, in schimb, este cu psihicul la pamint asteptind reluarea negocierilor cu Inter Milano. AS Roma, cu romanul cel mai bun in aparare si foarte aproape de a marca un gol, a pierdut cu 0-4 primul amical al sezonului, disputat cu Borussia Dortmund. Presa din Italia noteaza insa ca acesta ar putea fi ultimul meci al romanului in tricoul AS Roma, fratii Becali fiind asteptati astazi sau miine sa revina in Italia pentru reluarea negocierilor cu Inter Milano. „Sint sanse sa se ajunga la un numitor comun pina joi, cind Chivu (al carui moral se pare ca este la pamint, doar convorbirile telefonice cu iubita sa Adelina facindu-l sa mai zimbeasca) ori va lipsi de la sarbatoarea prilejuita de cei 80 de ani de la infiintarea Romei, ori va fi deja jucatorul giallorossilor pentru inca un an", a scris „Corriere dello Sport", adaugind ca lui Chivu i s-ar putea fixa o clauza de reziliere de 15 milioane de euro.

Mutu vrea si el sa se incheie „telenovela" Chivu. „M-as bucura sa se termine povestea. Sa aiba liniste, sa se hotarasca ce face, ramine sau nu la Roma. Important e sa joace. Nu este treaba mea cu cine ramine impresar. Este un baiat mare, stie ce are de facut", a spus Mutu la finalul meciului disputat cu Fiorentina la Timisoara.