Transferul lui Ciprian Marica de la Sahtar la VfB Stuttgart s-a concretizat ieri, dupa mai multe saptamani de negocieri. Atacantul roman a fost cedat contra sumei de 8 milioane de euro si va semna astazi o intelegere pe patru ani cu campioana Germani
Transferul lui Ciprian Marica de la Sahtar la VfB Stuttgart s-a concretizat ieri, dupa mai multe saptamani de negocieri. Atacantul roman a fost cedat contra sumei de 8 milioane de euro si va semna astazi o intelegere pe patru ani cu campioana Germaniei, care il va remunera cu doua milioane de euro pe sezon. "Ciprian va sustine maine o conferinta de presa, pentru ca totusi a evoluat aproape trei ani si jumatate in Ucraina si e bine sa plece frumos de aici. Eu am insistat ca el sa se transfere, pentru ca era momentul. Va fi bine pentru ca acolo poate creste valoric, va evolua in Liga Campionilor si poate capata o experienta care sa-l ajute si mai mult la echipa nationala. In locul sau nu va veni nici un alt roman", a comentat ieri Mircea Lucescu, antrenorul de la Sahtar, care a avut un cuvant greu de spus in aceasta tranzactie. "Daca alegeam pentru bani ma duceam la arabi, dar sunt inca tanar si am preferat sa plec de la o echipa de Champions League la alta echipa de Champions League", a spus si Marica. Impresarul Victor Becali a confirmat tranzactia. Dinamo, echipa de la care Marica a plecat la Donetk si care va prim 400.000 de euro. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.