Furnizorul de servicii de consultanta si solutii informatice LLP Bucharest si-a majorat in primul semestru cifra de afaceri cu 46%, la 1,2 mil. euro fata de intervalul similar al anului trecut. Nivelul inregistrat reprezinta 80% din cifra totala a an
Furnizorul de servicii de consultanta si solutii informatice LLP Bucharest si-a majorat in primul semestru cifra de afaceri cu 46%, la 1,2 mil. euro fata de intervalul similar al anului trecut. Nivelul inregistrat reprezinta 80% din cifra totala a anului 2006.
Cifra de afaceri pe primul semestru din 2007 a fost de 1,2 mil. euro, iar valoarea estimata pentru intreg anul este de 2,4 mil. euro. Cifra de afaceri aferenta anului trecut a fost de 1,45 mil. euro. Directorul firmei, Robert Komartin, estimeaza pentru intregul an o cifra de afaceri de 2,4 milioane de euro, in crestere cu 66% fata de 2006, cand s-a cifrat la 1,45 mil. euro.
Reprezentantii companiei explica avansul prin specializarea ofertei de solutii ERP (Enterprise Resource Planning), firma implementand solutii care ofera suport pentru diverse verticale profesionale.
"In prezent, LLP are competente si solutii dedicate sectorului retail, industriei alimentare, industriei textile si industriei bauturilor. Solutiile specializate sunt integrate cu aplicatiile Microsoft Dynamics NAV si AX, incorporand know-how-ul necesar pentru procesele de business din aceste industrii", a spus Komartin. Compania este partener in Romania pentru produsele Infor FMS SunSystems si a derulat in primul semestru al anului mai multe proiecte noi pe baza acestei solutii. LLP Group a fost infiintat in anul 1992, la Praga, si este prezent in sapte tari - Cehia, Ungaria, Romania, Slovacia, Polonia, Bulgaria si Croatia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.