Cristi Chivu Dupa aproape o luna de tergiversari, Cristi Chivu si-a aflat, in sfarsit, viitoarea echipa la care va evolua, aceasta fiind Internazionale Milano. Conform agentiei Tgcom, transferul capitanului reprezentativei Romaniei urma sa se of
Cristi Chivu Dupa aproape o luna de tergiversari, Cristi Chivu si-a aflat, in sfarsit, viitoarea echipa la care va evolua, aceasta fiind Internazionale Milano. Conform agentiei Tgcom, transferul capitanului reprezentativei Romaniei urma sa se oficializeze aseara, "nerazzurii" urmand sa plateasca Romei 15 milioane de euro. Chivu va semna un contract pe 5 ani si va avea un salariu de 3,5 milioane de euro pe sezon, dublu fata de cat primeste la Roma. "Roma va primi 15 milioane de euro, din care 10 cash, alocati de Moratti, in timp ce alte cinci au fost obtinute dupa ce jucatorul a acceptat sa-si reduca salariul cu un milion pe an. Contractul va fi cincinal", a notat tgcom.it. Tranzactia a fost grabita si ca urmare a faptului ca maine are loc prezentarea oficiala a lui AS Roma. Se evita astfel ca la eveniment sa nu apara evenimente nedorite, gen huiduieli la adresa lui Chivu, asa cum s-a intamplat la ultimul amical sau la ultimele antrenamente ale romanilor.  Initial, Chivu isi negociase un salariu de 4,5 milioane de euro, dar, din cauza pretentiilor exagerate ale impresarilor, fratii Becali, afacerea a fost la un pas sa nu se realizeze. Mai mult, perfectarea acestei mutari urma sa se realizeze peste capul fratilor, capitanul tricolorilor acceptand reducerea salariului. Chivu risca sa ramana pe banca de rezerve a Romei, pentru ca nu a acceptat sa-si prelungeasca intelegerea scadenta in vara viitoare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.