Scoala de fotbal din Craiova a fostului international a semnat un parteneriat cu clubul la care inca este legitimat Cristi Chivu.

Nicolae Zamfir, directorul Scolii de fotbal „Gica Popescu" si nasul „Baciului", i-a anuntat intr-o sedinta pe antrenorii de la scoala din Craiova: „In curind vom face o colaborare cu un club mare din strainatate". Tehnicienii au ramas surprinsi, dar nu au primit mai multe informatii. La sfirsitul saptaminii trecute, enigma a fost dezlegata chiar de Gica Popescu, acesta semnind cu AS Roma un parteneriat pe termen lung. „Am batut palma cu directorul sportiv Daniele Prade si cu fostul international Bruno Conti pentru o asociere in toata regula. Vom primi fonduri si echipament de la clubul AS Roma, echipe de copii de la noi vor merge in turnee la Roma, iar ei vor avea optiuni de transfer in cazul celor mai valorosi tineri jucatori ai nostri", a anuntat Gica Popescu.

In sedinta de acum doua saptamini, Nicolae Zamfir a discutat cu antrenorii, dezvaluind faptul ca Gica Popescu este nemultumit ca in Romania nu isi poate vinde marfa, echipele de top din tara noastra nefiind interesate sa achizitioneze tineri care termina junioratul sau, in cel mai bun caz, ii vor aproape gratis. Dupa ce doua dintre grupele sale de juniori au cistigat titlul de campioane nationale (juniori C si juniori B), „Baciul" a simtit ca ar putea sa piarda o serie de jucatori valorosi. Acesta a fost si motivul pentru care a vrut sa isi asigure o piata de desfacere mai mare, nefiind satisfacut de cererea din Romania, desi patru dintre juniorii campioni, Vaduva, Nastasie, Fulea si Filip, au fost dati deja la Steaua. Primii trei fac parte din grupa de juniori C, pregatita de Alin Dobrotescu. „Dinamo este si ea interesata de cinci jucatori de la grupa de juniori B a antrenorului Paul Raducan, toti componenti ai loturilor nationale", mai sustin angajatii scolii de la Hanul Doctorului.

Oghinciuc, in vizorul lui Lazio Chiar daca Gica Popescu a semnat un parteneriat cu AS Roma, unul dintre juniorii crescuti la scoala sa ar putea ajunge la rivala Lazio. Portarul Costin Oghinciuc, detinut in coproprietate cu Rapid, a sustinut saptamina trecuta probe de joc in cantonamentul lazialilor de la Formello si acum asteapta un raspuns. Oghinciuc, ploiestean la origine, sustine ca mai are doua oferte, de la PSG si Ajax, iar acum, dupa semnarea colaborarii cu AS Roma, si gruparea la care activeaza Cristi Chivu ar putea intra pe fir.