Firmele trebuie sa depuna la Fisc, pina miine, declaratia informativa privind livrarile, achizitiile de bunuri si prestarile de servicii realizate pe teritoriul Romaniei in primul semestru, precum si o lista in format electronic cu facturile emise in
Firmele trebuie sa depuna la Fisc, pina miine, declaratia informativa privind livrarile, achizitiile de bunuri si prestarile de servicii realizate pe teritoriul Romaniei in primul semestru, precum si o lista in format electronic cu facturile emise in perioada ianuarie-iunie. Persoanele impozabile inregistrate ca platitori de TVA in Romania sint obligate sa declare semestrial toate livrarile de bunuri, prestarile de servicii si achizitiile de bunuri si servicii realizate pe teritoriul Romaniei, catre sau de la alte persoane impozabile inregistrate ca platitori de TVA. Declaratiile informative privind livrarile sau prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national (Formularul 394) vor fi completate cumulat, pe coduri de inregistrare in scopuri de TVA ale partenerilor de tranzactii, indiferent daca au fost realizate cu aceeasi persoana. In plus, firmele sint obligate sa depuna la Fisc o lista in format electronic a facturilor emise in perioada ianuarie-iunie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.