Barclays Plc, compania ce doreste sa cumpere ABN Amro, in cea mai mare preluare bancara din istorie, a crescut oferta la 67,5 miliarde de euro (93,4 miliarde de dolari), dupa ce si-a aliniat investitiile din China si Singapore, informeaza Bloomberg.
Barclays Plc, compania ce doreste sa cumpere ABN Amro, in cea mai mare preluare bancara din istorie, a crescut oferta la 67,5 miliarde de euro (93,4 miliarde de dolari), dupa ce si-a aliniat investitiile din China si Singapore, informeaza Bloomberg. Oferta "indulcita" a Barclays este de 35,73 euro pe actiune, cu 4,3 procente mai mare decat cea anterioara, a anuntat, ieri, compania londoneza. Oferta, ce include 37 procente in numerar, ramane sub valoarea de 38,40 euro pe actiune, oferita saptamana trecuta de banca Royal a grupului scotian Banco Santander, si de Fortis. "Este ca o aruncare finala a zarurilor", a spus Antony Broadbent, analist la Sanford C. Bernstein din Londra, despre miscarea grupului Barclays.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.