Aflat in turneu electoral, premierul australian John Howard a avut parte de un moment nefericit, dar pentru multi amuzant. Howard s-a impiedicat si a cazut in patru labe, in fata camerelor de televiziune, la putin timp dupa ce sondajele de

Aflat in turneu electoral, premierul australian John Howard a avut parte de un moment nefericit, dar pentru multi amuzant. Howard s-a impiedicat si a cazut in patru labe, in fata camerelor de televiziune, la putin timp dupa ce sondajele de opinie i-au prezis a€žcaderea".  Potrivit site-ului Independent Online, seful guvernului australian, care va implini 68 de ani joia aceasta, s-a impiedicat in momentul in care se pregatea sa intre in cladirea unui post de radio din orasul Perth. In imaginile difuzate in mod repetat la canalele de televiziune australiene, Howard apare uluit in clipele imediate de dupa cazatura, dupa care este ajutat sa se ridice. SONDAJE. Premierul, a carui coalitie risca sa piarda alegerile din acest an, a incercat sa glumeasca pe seama incidentului, spunand ca i s-ar fi putut intampla oricui. a€žPot merge si mesteca guma in acelasi timp", a declarat ulterior John Howard, in timpul emisiunii radio, intr-o remarca pe care ar putea ajunge sa o regrete. a€žPot aduce argumente in favoarea realegerii guvernului meu si in acelasi timp pot conduce o guvernare eficienta", a explicat el. Intr-un sondaj recent, Partidul Laburist de centru-stanga este creditat cu 55% dintre preferintele electoratului, in timp ce coalitia Liberal-Nationala condusa de Howard ar obtine doar 45% din voturi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.