Actionarii Armatura SA Cluj-Napoca au subscris 69,6% din titlurile emise in cadrul primei etape a majorarii de capital, in valoare totala de 3,31 mil. lei, a doua faza urmand a se desfasura pana pe 25 iulie, informeaza un comunicat transmis BVB. Majo
Actionarii Armatura SA Cluj-Napoca au subscris 69,6% din titlurile emise in cadrul primei etape a majorarii de capital, in valoare totala de 3,31 mil. lei, a doua faza urmand a se desfasura pana pe 25 iulie, informeaza un comunicat transmis BVB. Majorarea se va face prin emiterea unui numar de 9,52 mil. actiuni cu o valoare nominala de 0,50 lei. Fiecare actionar care detine titluri Armatura la data de 20 mai a putut subscrie 10 actiuni noi pentru 32 de titluri vechi detinute. Numarul total de actiuni subscrise in aceasta prima etapa a fost de 6,63 mil. CA a decis ca restul de 2,893 mil. actiuni vor putea fi subscrise pana pe data de 25 iulie, la pretul de 0,50 lei pe titlu, fara limita de subscriere.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.