"Daca rezolvarea conflictului transnistrean depinde de demisia mea, atunci sunt gata sa mi-o prezint chiar maine" - Vladimir VORONIN
AvertizArile pasagerilor ignorate
"Soferul autocarului nu a tinut cont nici de avertizarile pasagerilor din autocar" - Cristian David, ministrul Internelor.
De ce nu regretaTi?
"Cu exceptia lui Milosevici, nici un alt fost sef de stat din Europa postcomunista nu a facut atat de mult rau tarii sale. De ce nu regretati?" - Iliesiu catre Iliescu.
PSD a ajuns la 18%
Indecizia social-democratilor in ceea ce priveste politica
de aliante si oscilarea acestora intre PD si PNL a cauzat o pierdere semnificativa. PSD a ajuns in iunie 2007 la 18%.
BAsescu 56%
Potrivit unui sondaj IMAS din iulie, presedintele beneficiaza de increderea a 56% dintre romani, ramanand in topul preferintelor romanilor.
VORBA ANALISTULUI
Recenta disputa dintre Guvern, Parlament si Presedintie cu privire la promulgarea legii pensiilor arata ca si politicienii sunt constienti de aceasta forta electorala - Dan PAVEL
Director In mod ilegal
Marcel Hoara a fost numit in fruntea Agentiei Nationale pentru Dezvoltarea Zonelor Miniere prin incalcarea grava a legii.
Militarii romAni, apreciaTi
Comandantul trupelor americane si al Fortei Multinationale din Irak, generalul David Petraeus, i-a felicitat pe militarii romani din Irak pentru profesionalismul de care au dat dovada .
Taxa auto prinde vitezA
Sumele colectate la buget din taxa de prima inmatriculare au totalizat, in primul semestru, 90,4 milioane de euro, o treime din incasari fiind raportate pentru luna iunie.
Ecclestone explicA de ce nu preia Arsenal
"In aceasta perioada sunt interesat doar de lucruri care sunt ieftine si usor de manevrat. Sunt un fan al lui Chelsea si daca m-as implica la Arsenal prietenul meu Roman Abramovici m-ar castra".
PAdureanu Si licitaTia pentru nocturnA
"Avem banii de nocturna de trei luni si am organizat licitatii peste licitatii. Pana la urma vom gasi si un constructor care sa vina cu un pret asa de mic incat sa plece ceilalti".
Huliganul a fost prins Si amendat
Jandarmeria l-a identificat si prins in cele din urma pe huliganul care a patruns pe teren. Se numeste Alex S. si s-a ales cu un dosar penal si cu o amenda de 1700 RON.
Cele mai bogate vedete
Sandra Bullock, Madonna, Julia Roberts si Nicole Kidman au ajuns in topul celor mai bogate vedete feminine din lume.