Dorinta de a arata cat mai bine ii determina pe spanioli sa fie adevarati campioni in datul banilor pentru realizarea operatiilor estetice. Conform rian.ru ei cheltuie anual circa 800 milioane euro pentru astfel de interventii chirurgical


Dorinta de a arata cat mai bine ii determina pe spanioli sa fie adevarati campioni in datul banilor pentru realizarea operatiilor estetice. Conform rian.ru ei cheltuie anual circa 800 milioane euro pentru astfel de interventii chirurgicale.  DORINTA. 10 % din spanioli recurg anual la chirurgia plastica, cheltuind pentru operatii aproximativ 800 milioane de euro. a€žIn ultimii ani a crescut considerabil numarul de spanioli care recurg la chirurgia plastica. In special a crescut numarul de barbati care apeleaza la acest serviciu, procentul fiind de 20%- 30% din totalul beneficiarilor. De acest serviciu a beneficiat fiecare al 10-lea spaniol in ultimii ani", a spus Jose Sierru vicepreseintele uniunii medicilor plastici in Spania.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.