Ancheta facuta de Ministerul Transporturilor din Ucraina, in urma accidentului feroviar produs pe 16 iulie la Lvov, a stabilit ca transportatorul nu a respectat regulile impuse pentru transportul fosforului galben.  NEGLIJENTA. Motivul ac
Ancheta facuta de Ministerul Transporturilor din Ucraina, in urma accidentului feroviar produs pe 16 iulie la Lvov, a stabilit ca transportatorul nu a respectat regulile impuse pentru transportul fosforului galben.  NEGLIJENTA. Motivul accidentului cu fosfor galben din Ucraina tine de nerespectarea regulilor de transportare, informeaza rian.ru. "Au fost stabilite incalcari de transportare, dar si incalcari a conditiilor tehnice ale cisternelor care transportau aceast produs.Au fost, deasemenea, depistate cisterne supraincarcate cu fosfor de pana la 5 tone iar nivelul apei in unele cisterne nu corespunde ", comunica agentia de presa a Ministerului Transporturilor din Ucraina. Accidentul a avut loc luni 16 ilie in regiunea Lvov. Sase din cele cinsprezece cisterne au luat foc din cauza decompresiei. Din cauza accidentului au avut de suferit 174 de persoane dintre care 46 copii si 14 pompieri care au participat la stingerea focului. Pentru ecologizarea zonei sunt necesari circa 25 milioane de dolari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.