Lucescu a invins fara Marica
Sahtar Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a invins sambata, in deplasare, cu scorul de 3-0, pe Naftovik, intr-un meci din etapa a doua a campionatului Ucrainei. Pentru Sahtior au marcat Lewandowski 5
Lucescu a invins fara Marica
Sahtar Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a invins sambata, in deplasare, cu scorul de 3-0, pe Naftovik, intr-un meci din etapa a doua a campionatului Ucrainei. Pentru Sahtior au marcat Lewandowski 52 si Hladki 54 si 62. Singurul roman folosit de Mircea Lucescu a fost Razvan Rat, integralist, in timp ce atacantul Ciprian Marica nu a fost inclus in lotul pentru acest meci. Atacantul are foarte putine sanse sa ramana in Ucraina, antrenorul lui VfB Stuttgart, Armin Veh, declarand pentru presa germana ca este foarte aproape de a reusi transferul romanului. Marica mai este dorit insistent si de Sven Goran-Ericsson, noul antrenor al lui Manchester City. (B.G.)
Reghecampf, capitan la Alemannia
Laurentiu Reghecampf a fost desemnat capitan de echipa la Alemannia Aachen in sezonul 2007/2008, el fiind ales sambata, de coechipierii sai, care l-au desemnat ca "adjunct" al romanului pe Matthias Lehmann, informeaza cotidianul Aachener Zeitung. "Pentru mine este o mare responsabilitate. Voi da tot ce am mai bun, pentru a ma achita bine de sarcini", a spus Reghecampf. Antrenorul Guido Buchwald s-a declarat multumit de alegerea jucatorilor: "Reghe este un jucator experimentat si se bucura de o pozitie buna in echipa. Laurentiu este un jucator care se gandeste mult la fotbal si incearca sa vina cu solutii pentru imbunatatirea jocului. Pentru mine, acest lucru este foarte important", a explicat fostul campion mondial din 1990. Reghecampf joaca la Alemannia Aachen din ianuarie 2005, el fiind achizitionat de la o alta formatie din Germania, Energie Cottbus, unde a evoluat timp de patru sezoane si jumatate, intre 2000 si 2004. (B.G.)
Alonso a castigat la Nurburgring
Fernando Alonso (foto), pilotul spaniol de la McLaren-Mercedes, a castigat Marele Premiu al Europei, a zecea etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, disputat ieri, pe circuitul de la Nurburgring. Alonso a fost urmat de brazilianul Felipe Massa (Ferrari), in timp ce pe locul trei s-a clasat australianul Mark Webber (Red Bull). A fost un weekend extrem de agitat in Germania, cu Lewis Hamilton suferind o iesire in decor extrem de violenta la antrenamentele de sambata, insa in cele din urma britanicul a luat startul ieri, de pe pozitia a zecea. A fost un start ratat din cauza unei ploi torentiale, care i-a determinat pe organizatori sa neutralizeze cursa si sa se ia o pauza de 30 de minute. In cele din urma, cursa a inceput din nou, Hamilton a plecat de pe ultima pozitie, reusind sa termine pe locul al noualea, pentru prima data in afara punctelor de la debutul sau in Formula 1. Plecat din pole-position, finlandezul Kimi Raikkonen (Ferrari) a abandonat in turul 27. In clasamentul general al pilotilor, Hamilton conduce cu 70 de puncte, cu doua mai mult decat Alonso si cu unsprezece peste Felipe Massa. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.