Aceasta a patruns in intersectia bulevardelor Tomis si Alexandru Lapusneanu cu semnalele acustice si luminoase in functiune, fiind lovita in plin de un autoturism care nu i-a acordat prioritate. In urma impactului, barbatul aflat in masina Politiei a
Aceasta a patruns in intersectia bulevardelor Tomis si Alexandru Lapusneanu cu semnalele acustice si luminoase in functiune, fiind lovita in plin de un autoturism care nu i-a acordat prioritate. In urma impactului, barbatul aflat in masina Politiei a murit pe loc, iar cei doi politisti si cei doi pasageri din cealalta masina au fost raniti. Totodata, doua persoane au murit, iar alte opt au fost ranite, in doua accidente grave care s-au produs, sambata dimineata, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers dinspre Bucuresti spre Constanta, acolo unde Pompierii au intervenit ieri penstru stingerea unui incendiu de vegetatie in apropierea kilometrului 155. Un elev al Scolii de Aplicatie pentru Aviatie "Aurel Vlaicu" de la Boboc, judetul Buzau, a murit intr-un grav accident de circulatie, in care au fost raniti grav trei colegi ai sai. Un alt incident rutier s-a produs pe DN79, intre localitatile bihorene Ceica si Dusesti. Acesta s-a soldat cu moartea unei persoane si ranirea altor trei, dupa ce o femeie a pierdut controlul asupra directiei masinii pe care o conducea si a lovit doi pietoni care stateau de vorba pe marginea drumului. La Timisoara, o femeie a fost ranita dupa ce tramvaiul in care se afla a lovit o masina de teren. Vatmanul a declarat ca mergea paralel cu masina de teren, cu viteza maxima legala, iar la un moment dat jeep-ul i-a taiat calea, probabil incercand sa evite o groapa. In judetul Petrosani, un tanar de 19 ani a scapat cu viata dupa ce a fost calcat de un tren in Halta Parang, fiind agatat si tarat sub trenul care i-a prins un picior sub roti, victima suferind dubla fractura de craniu si multiple leziuni interne. Ieri, un preot din judetul Botosani a decedat in urma unui accident, iar un barbat care conducea o masina neinmatriculata, fiind sub influenta, alcoolului a produs un accident in care au fost raniti pasagerii. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.