HAT Group Co. Romania a lansat la mijlocul lunii iulie modelul Samsung SGH-E590, dotat cu o camera de 3 megapixeli, player audio care suporta mai multe tipuri de fisiere si radio. Toate aceste caracteristici il fac sa fie un accesoriu perfect pentru

HAT Group Co. Romania a lansat la mijlocul lunii iulie modelul Samsung SGH-E590, dotat cu o camera de 3 megapixeli, player audio care suporta mai multe tipuri de fisiere si radio. Toate aceste caracteristici il fac sa fie un accesoriu perfect pentru vacanta de vara. Camera foto a modelului are auto-focus si half-shutter, zoom digital 4x si sensor CMOS pentru claritate si acuratete. E590 are un ecran LCD 260K TFT (220x220 pixeli), o memorie interna de 90 MB, cu posibilitatea extinderii acesteia prin introducerea unui card microSD. Cu Bluetooth 2.0 cu redare stereo, USB, MMS, informatiile pot fi trimise sau transferate cu mare usurinta. Accesul la Internet este asigurat prin WAP 2.0 si Java 2.0. In linie cu cele mai recente inovatii ale Samsung, modelul E590 este dotat cu interfata uGo si functia Mobile Tracker.

Nokia cu Assisted GPS

Nokia anunta disponibilitatea unui nou serviciu, Assisted GPS (A-GPS) care permite utilizatorilor aplicatiei Nokia Maps sa isi localizeze mai rapid pozitia pe harta si sa identifice mai usor punctele de destinatie, cu ajutorul telefonului lor Nokia cu GPS integrat. Nokia intentioneaza sa integreze acest serviciu in toate dispozitivele dotate cu GPS ce urmeaza sa fie lansate de companie. Primele dispozitive care beneficiaza de acest serviciu sunt Nokia 6110 Navigator, care a inceput deja sa fie livrat pe anumite piete, precum si computerul multimedia Nokia N95, care dispune de o noua versiune de software.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.