Sunwaves Festival revine A doua editie a evenimentului organizat de Sunrise si Kristal Glam Club se va desfasura pe 4 august, la Mamaia. Pe plaja din dreptul complexului Enigma vor fi amplasate trei corturi si o scena open air. In cadrul Sunwaves II Festival, amatorii vor putea asculta peste 20 de artisti din diverse zone muzicale, printre care se numara Jeff Mills, John Askew, Kozo, DJ Sneak, Heartthrob live, Praslea, Sebo sau Spiros. Fiecare dintre scene va beneficia de un artist care se ocupa de imaginile proiectate pe fondul muzicii. Pina miercuri, biletul la Sunwaves II Festival costa 40 de lei.

Rapperul 50 Cent, impuscat virtual O firma de publicitate pe Internet a fost data in judecata de cintaret, care i-a pretins un milion de dolari pentru daunele aduse. 50 Cent a acuzat compania ca ii foloseste ilegal imaginea pentru un joc pe calculator, in care scopul jucatorului este sa il impuste, potrivit Associated Press. Avocatul rapperului, Peter Raymond, a declarat ca, desi numele lui 50 Cent nu este mentionat, personajul din joc „arata ca el si asemanarea este intentionata".

Uriah Heep vs. pesti Cercetatorul finlandez Mikko Erkinaro va studia reactiile pestilor dintr-un bazin in vreme ce mai multe formatii rock, printre care si veteranii Uriah Heep, vor concerta in apropiere, potrivit NewsIn. Scopul este de a constata daca muzica are vreun efect nociv asupra somonilor, pastravilor, stiucilor, bibanilor si asupra celorlalte specii comune de pesti de apa sarata, care vor asista la concert din bazinul de 500.000 de litri. Concertul rock, care va avea loc intr-un cort, va aduce si aproximativ 3.000 de spectatori.