Comisar-sef al Politiei de Frontiera Constanta   Primele sase luni ale anului 2007 au constituit zile de foc pentru politistii de frontiera constanteni, deoarece integrarea europeana a Romaniei a introdus alte standarde si proceduri de lucru,
Comisar-sef al Politiei de Frontiera Constanta   Primele sase luni ale anului 2007 au constituit zile de foc pentru politistii de frontiera constanteni, deoarece integrarea europeana a Romaniei a introdus alte standarde si proceduri de lucru, in conformitate cu normele europene. Evaluarile anterioare din perioada 2005-2006, efectuate de experti europeni, au aratat progresele institutiei pe calea armonizarii organizationale. Pentru perioada urmatoare, comisar-sef Adrian Octavian Toba declara: "Se va urmari continuarea procesului de profesionalizare, in conformitate cu standardele europene, un numar de 433 politisti urmand diferite forme de pregatire...". Pentru ca dovedesc mult profesionalism in apararea granitei Europei, Jurnalul National il declara pe comisar-sef al Politiei de Frontiera Constanta, Adrian Octavian Toba, "Omul zilei".  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.