Poli Timisoara - Fiorentina 1-1  - egal de salon  In fata a cateva mii de spectatori, banatenii nu au impresionat in meciul cu echipa lui Adi Mutu, aflata la inceputul pregatirii, dar au obtinut un rezultat de egalitate. A
Poli Timisoara - Fiorentina 1-1  - egal de salon  In fata a cateva mii de spectatori, banatenii nu au impresionat in meciul cu echipa lui Adi Mutu, aflata la inceputul pregatirii, dar au obtinut un rezultat de egalitate. Au marcat: Plesan (a€™81) / Gobbi (a€™6) Stadion: "Dan Paltinisanu" Spectatori: 8.000 Arbitri: T. Lajos - O. Maier, S. Caia   Reuniti de numai o saptamana, italienii au sustinut inainte de venirea la Timisoara o singura partida de pregatire, impotriva unei formatii de amatori. Cu toate acestea, Fiorentina a aratat in majoritatea timpului ca este superioara echipei lui Dusan Uhrin jr. Oaspetii au deschis scorul inca din minutul 6, cand Massimo Gobbi a reluat din apropierea portii o centrare de pe partea stanga. Banatenii au restabilit egalitatea pe final, dupa o faza asemanatoare: slovenul Dare Vrsici a pasat in careul mic pentru Plesan, care a inscris. Dupa meci, antrenorul timisorenilor a apreciat ca mai are multe lucruri de pus la punct pana la startul noului sezon. "Sunt multumit de joc, mai putin de prima jumatate a meciului. Jucatorii mei au facut cateva greseli pe care sper sa nu le repete in campionat. Mai avem multe de pus la punct pana la inceperea campionatului, chiar daca timpul este scurt", a spus Uhrin jr.   ECHIPELE:   Poli Timisoara: M. Popa - St. Stancu, McKain, Canu (a€™65 Srhoj), Dancia - Torje (a€™60 Plesan), Alexa, Aliuta (a€™46 Vrsici), Artavazd Karamyan (a€™46 Abiodun) - G. Bucur (a€™60 Mansour), I. Ganea (a€™76 A. Cristea). Antrenor: Dusan Uhrin   Fiorentina: Frey - Vanden Borre, Gamberini, Kroldrup - Ujfalusi, Pazienza (a€™88 Tagliani), Liverani (a€™57 Pasqual), Balzaretti, Gobbi - Lupoli (a€™57 Di Carmine), Mutu (a€™80 Lepiller). Antrenor: Cesare Prandelli     Mutu, translatorul lui Prandelli Aplaudat la scena deschisa in momentul in care a fost inlocuit, Adrian Mutu a jucat rolul de translator pentru antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, la conferinta de presa de dupa meci. "Am facut un meci bun, dupa numai o saptamana de pregatire. Poli este o echipa organizata, care a jucat in viteza. A fost un test util", a spus Prandelli. De asemenea, Mutu a declarat ca ii este greu sa vorbeasca despre diferentele dintre cele doua echipe. "Noi suntem abia la inceputul pregatirilor, iar Poli acum incepe campionatul. Poli este o echipa puternica si sper sa o poata arata si in Europa", a spus Mutu , care dupa meci a plecat impreuna cu Contra la o nunta unde timisoreanul a fost nas.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.