FRF - Mircea Sandu este suparat pe antrenorii chiulangii  Presedintele FRF, Mircea Sandu, i-a numit ieri pe antrenorii care au lipsit de la reuniunea tehnicienilor de la Casa Fotbalului "smecherii fotbalului romanesc", spunand ca acestia nu t
FRF - Mircea Sandu este suparat pe antrenorii chiulangii  Presedintele FRF, Mircea Sandu, i-a numit ieri pe antrenorii care au lipsit de la reuniunea tehnicienilor de la Casa Fotbalului "smecherii fotbalului romanesc", spunand ca acestia nu trebuie sa obtina licenta."Cei care nu vin, nu trebuie sa obtina licenta, nu sunt antrenori din punctul meu de vedere. Suspendati-le licentele. Cei care lipsesc sunt smecherii fotbalului romanesc. Trebuie sa inteleaga ca nu au licenta pe viata", a spus Nasu.   SFATURI. Presedintele FRF a mai afirmat ca este imbucurator faptul ca foarte multi fosti internationali au ajuns antrenori la echipele din tara. "Fotbalul romanesc este intr-o vizibila crestere, avand in vedere puterea de a convinge conducerile ca este nevoie de curatenie morala si vreau sa continuam pe aceeasi linie. Cei care au jucat in strainatate au venit cu alta mentalitate si au acumulat de-a lungul timpului cunostinte noi", a afirmat Sandu. Ca exemplu negativ a fost numit antrenorul lui Poli Iasi, Ionut Popa, care a absentat de la reunire. Acesta a fost nominalizat de Mircea Sandu ca deosebit de recalcitrant in relatiile cu arbitrii, pe unii dintre ei chiar fugarindu-i pe terenul de joc: "Trebuie sa aratam ca fotbalul este o cultura, nu tiganeala". De asemenea, el i-a transmis antrenorului galatean, Petre Grigoras: "Era sa fii in tribuna la meciul cu Trabzonspor, iar clubul ar fi fost amendat cu 5.000 de franci. Eu daca as fi fost presedinte de club nu as accepta asa ceva". Tehnicienii Mircea Rednic, Cosmin Olaroiu, Cristiano Bergodi, Razvan Lucescu, Viorel Ion, Ion Moldovan, Adrian Falub si Constantin Gache au primit plachete pentru performantele din sezonul trecut.   De la ora 19:00 Mircea Sandu a solicitat LPF ca echipele care nu dispun de instalatie de nocturna sa joace meciurile de pe teren propriu de la ora 19:00 si nu de la 18:00, asa cum s-a programat initial. Astfel, LPF a modificat ieri ora de disputare a meciurilor din prima etapa a Ligii, tinand cont de solicitarea oficialului FRF. Astfel, FC Vaslui - UTA, "U" Cluj - Pandurii si Gloria Buzau - Dinamo, cele trei partide care trebuiau sa inceapa la ora 18:00, se vor disputa de la ora 19:00.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.