Dupa doua concerte de exceptie - cel de la Sibiu si cel de la Timisoara - la Bacau, lucrurile nu au mers atat de bine. Nu ne indoim ca la Bucuresti si Constanta, spectacolele vor fi din nou de mare clasa.

Doar spectatorii din primele r
Dupa doua concerte de exceptie - cel de la Sibiu si cel de la Timisoara - la Bacau, lucrurile nu au mers atat de bine. Nu ne indoim ca la Bucuresti si Constanta, spectacolele vor fi din nou de mare clasa.

Doar spectatorii din primele randuri, posesorii de invitatii, au putut savura concertul lui Julio Iglesias. Sonorizarea extrem de proasta nu le-a ingaduit spectatorilor sa inteleaga aproape nimic din cele petrecute pe scena. Asta poate si pentru faptul ca Julio a urcat direct pe scena, fara sa faca vreo repetitie inainte de spectacol. El a sosit intr-un Chrysler, de la hotelul la care a fost cazat, la nici un kilometru de stadion. Din masina a urcat direct pe scena si a inceput sa cante.


La atmosfera, caracterizata de toata lumea drept neprietenoasa, a mai contribuit si proasta organizare a locurilor din care se putea procura un pahar de apa sau de racoritoare. Pe tot stadionul nu erau decat doua corturi din care se putea achizitiona un pahar de 250 ml de suc clocotit la 3 lei. Dupa mai bine de trei sferturi de ora de stat la coada. De altfel, multi dintre spectatori cu asta si-au petrecut vremea in timpul spectacolului, care a durat o ora si 45 de minute. Cam 10.000 de oameni au participat la concert, potrivit estimarilor jandarmilor. Au fost si spectatori cu pareri divergente. "Eu m-am simtit bine. Cred ca sonorizarea a fost buna, am fost in primele randuri la scena si am auzit totul foarte bine. Difuzoarele nu mi-au spart timpanele ca la alte spectacole. Nu stiu ce-a fost in spate, dar acolo unde am stat eu totul a fost in regula. Julio este un artist de talie mondiala", ne-a povestit un alt spectator.


Bilete suplimentarePentru ca la Bucuresti, cu trei zile inainte de spectacol, nu se mai gaseau decat bilete de 300 si 500 de lei, organizatorii au hotarat suplimentarea lor cu alte 3.000 de locuri. Acestea vor fi la preturi populare, de 120 si 50 de lei. La concertul din Bucuresti, publicul va avea acces incepand cu ora 20:00. Spectacolul va incepe insa la 21:45, din cauza caniculei. Potrivit organizatorilor evenimentului, Iglesias, care a sosit ieri in Capitala, a fost cazat la Hotelul Marriott.
Pana acum cantaretul a sustinut trei concerte: Sibiu (15.000 de oameni), Timisoara (20.000 de persoane) si Bacau (6.000 de spectatori). La Bucuresti sunt asteptate 28.000 de persoane. Ultimul concert al turneului va fi la Constanta sambata, 28 iulie.



Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.