Planul de deportare este sustinut in totalitate de Guvernul roman, care le-a oferit deja membrilor Rostas zboruri gratuite pentru a se intoarce in tara. "Nu putem tolera aceasta situatie", a spus sursa citata. "Daca Guvernul ar ceda in fata unor astf
Planul de deportare este sustinut in totalitate de Guvernul roman, care le-a oferit deja membrilor Rostas zboruri gratuite pentru a se intoarce in tara. "Nu putem tolera aceasta situatie", a spus sursa citata. "Daca Guvernul ar ceda in fata unor astfel de grupuri, s-ar inmulti aceste cazuri", a adaugat aceasta. Conditiile din cele doua locatii unde si-au amplasat corturile rromii s-au deteriorat vizibil in ultimele zile, astfel incat peisajul este asemanator mai degraba cu cel din mahalalele asiatice decat din Irlanda secolului XXI, relateaza publicatia. Copiii se joaca in mizerie, cersesc pe autostrada, peste tot sunt imprastiate fecale si mancare stricata. Evacuarea rromilor este sustinuta de Ambasada Romaniei, dar si de localnicii din zona. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.