ITALIA. Desi este aproape de un transfer la Inter Milano, Cristi Chivu a fost folosit de antrenorul Luciano Spalletti pe intreaga durata a partidei amicale cu Borusia Dortmund, pierduta de AS Roma cu scorul de 4-0. Potrivit site-ului oficial al clubu
ITALIA. Desi este aproape de un transfer la Inter Milano, Cristi Chivu a fost folosit de antrenorul Luciano Spalletti pe intreaga durata a partidei amicale cu Borusia Dortmund, pierduta de AS Roma cu scorul de 4-0. Potrivit site-ului oficial al clubului italian, Chivu a avut o ocazie importanta in prima repriza, cand a trimis balonul putin pe langa poarta adversa din lovitura libera.   DECES. Fostul tehnician al echipei feminine de volei Unic Piatra-Neamt, Viorel Rosioru, care suferea de leucemie, a incetat din viata duminica, la varsta de 49 de ani. "Impresia mea este ca a stiut ca e bolnav de leucemie, dar a luptat cu boala. A fost un luptator toata viata lui, si cat a jucat volei, si dupa ce a fost antrenor. Nici nu-mi vine sa cred ca nu mai e printre noi", a declarat ieri presedintele de onoare al clubului neamtean, Vasile Ouatu. Viorel Rosioru a reusit in editia trecuta a cupelor europene sa se califice cu Unic in sferturile de finala ale Cupei CEV.   CM UNDER-20. Reprezentativa de fotbal a Argentinei a castigat Campionatul Mondial Under-20, dupa ce a invins in finala Cehia, scor 2-1. Pentru sud-americani au marcat Aguero (a€™62) si Zarate (a€™86), golul invinsilor fiind inscris de Fenin (a€™60). Pe locul al treilea al CM Under-20 s-a clasat Chile, care a invins cu 1-0 in finala mica reprezentativa Austriei.   CONDAMNARE. Presedintele Federatiei Ruse de Biatlon, Alexander Tihonov, a fost condamnat ieri la trei ani de inchisoare pentru tentativa de asasinat. Tihonov (60 de ani) a premeditat in 2002 asasinarea guvernatorului din provincia Kemerovo, dar nu isi va ispasi pedeapsa, deoarece a fost amnistiat. In schimb, fratele sau Viktor, implicat in acest caz, a fost condamnat la patru ani de inchisoare, pedeapsa pe care a ispasit-o deja. Alexander Tihonov a fost de patru ori medaliat olimpic cu aur la biatlon in perioada 1968-1980.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.