LONDRA. Companiile de asigurari din Marea Britanie vor primi solicitari pentru acordarea unor despagubiri de peste doua miliarde de lire sterline, dupa inundatiile produse in ultimele zile in centrul, nordul si sudul Angliei, transmite Mediafax. 
LONDRA. Companiile de asigurari din Marea Britanie vor primi solicitari pentru acordarea unor despagubiri de peste doua miliarde de lire sterline, dupa inundatiile produse in ultimele zile in centrul, nordul si sudul Angliei, transmite Mediafax.   BARCELONA. O pana de curent care s-a produs ieri la Barcelona, cel de-al doilea oras  ca marime din Spania, a determinat oprirea semafoarelor, a metroului si intreruperea curentului electric in spitale, dupa ce doua incendii au distrus un transformator si o alta instalatie electrica a companiei Endesa, potrivit Mediafax.   TRIPOLI. Autoritatile libiene si cei doi emisari francezi, Claude Guéant si Cecilia Sarkozy, au reluat ieri-dimineata negocierile privind soarta infirmierelor bulgare, alaturi de comisarul european pentru Relatii Externe, Benita Ferrero-Waldner. Principalul obstacol este plata despagubirilor acordate rudelor copiilor contaminati cu virusul HIV.   DUBLIN. O familie de rromi care traieste intr-o tabara improvizata de langa o autostrada aglomerata din nordul Dublinului vrea sa intenteze proces pentru a anula ordinul de deportare in Romania. Este vorba despre 86 de imigranti carora politistii le-au dat acte de deportare saptamana trecuta.
O parte din rromi vrea sa obtina un ordin cu ajutorul caruia sa beneficieze de cazare de urgenta pentru unii copii din tabara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.