Conform Sunday Mirror, David Beckham a refuzat contracte de publicitate care i-ar fi adus 200 milioane de dolari doar in primul sezon la L.A. Galaxy.  "Daca banii ar fi fost factorul principal in cariera lui David, el ar fi putut a

Conform Sunday Mirror, David Beckham a refuzat contracte de publicitate care i-ar fi adus 200 milioane de dolari doar in primul sezon la L.A. Galaxy.  "Daca banii ar fi fost factorul principal in cariera lui David, el ar fi putut acumula o avere extrem de mare. Ar fi putut castiga cu usurinta 200 de milioane de dolari doar in primul an in SUA. Insa s-a decis ca activitatea comerciala a lui sa se limiteze la doar cinci companii importante, astfel ca nu a fost nevoie sa de implice exagerat de mult doar pentru ca firmele aruncau cu bani spre el", a declarat un membru al staff-ului lui Beckham pentru publicatia amintita. MAI VREA COPII. David Beckham a semnat un contact pentru cinci sezoane cu LA Galaxy, care, impreuna cu acordul semnat cu sponsorul Adidas, ii va aduce in conturi aproximativ 188 de milioane de euro. Mai multe companii doresc ca vedeta sa reprezinte imaginea lor, dar fotbalistul s-a limitat la contractele cu Adidas, Coty, Pepsi, Motorola si Volkswagen. Potrivit News of the World, David Beckham a dezvaluit ca mai vrea doi copii, pe langa cei trei pe care ii are pana in prezent cu sotia sa Victoria: Brooklyn, Romeo si Cruz. "Mi-ar placea mult sa avem o fetita. Insa suntem binecuvantati cu acesti trei baieti frumosi si daca vom mai fi binecuvantati cu unul sau doi copii ar fi minunat", a declarat fotbalistul. Beckham a marturisit ca este o persoana sensibila, care plange cand se uita la filme romantice: "Cateodata stau acasa si ma uit la un film care nu are nimic trist, iar Victoria se uita la mine si spune: «Plangi?». Sunt o persoana emotiva acasa si cand sunt la lucru. Am fost si voi fi mereu asa".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.