Gigi Becali spune ca Steaua are un lot suficient si ca nu mai are rost sa cheltuiasca pe transferuri. Nasul Hagi vrea sa aiba odata transferurile promise de finul Gigi Becali, insa finantatorul din Ghencea isi avertizeaza antrenorul ca este posibil sa nu mai aduca nici un jucator in urmatoarea perioada, desi s-a laudat ca va cheltui 11 milioane de euro pe transferuri. „Pentru ce ne mai trebuie jucatori? Eu sint multumit de cum au jucat baietii in partea a doua a meciului si am destui jucatori", a declarat Becali, desi Hagi, care a obtinut o singura victorie in opt meciuri de pregatire, avertizase ca mai este nevoie de transferuri. Patronul din Ghencea era mai preocupat de reactia suporterilor, care l-au huiduit la meciul de prezentare, amenintind cu masuri represive la meciul cu Zaglebie Lubin din preliminariile Ligii Campionilor.

Replica lui Hagi a fost clara: „Am vorbit cu Gigi Becali si el stie ca mai am nevoie de doi-trei jucatori. Avem deja trei accidentati (n.r. - Ghionea, Cristocea si Badea), plus cei doi care au plecat (n.r. - Thereau si Paraschiv). Am mare nevoie de un numar 9 si de un jucator la mijloc. Iacob nu e suta la suta refacut si ne arde pielea in atac. Ar fi bine sa mai aducem un atacant. A plecat Paraschiv, ne trebuie altul ca el, care sa faca si faza de aparare si pe cea de atac".

Singurul transferat in aceste zile la Steaua a fost portarul columbian Zapata, care a semnat un contract pe patru ani. Se mai poarta negocieri pentru Dadz, de la Belenenses, si Camus, de la Charleroi, dar cel mai aproape de Steaua este bistriteanul Dorel Zaharia, care l-a impresionat pe Hagi in meciul din Intertoto.