Mircea Rednic a afirmat ca este multumit ca Dinamo a reusit sa castige un trofeu la finalul perioadei de pregatire, dupa ce campioana Romaniei s-a impus la Cupa de vara de la Zelle am See in fata lui Besiktas Istanbul. "Noi nu am fost niciodata in va
Mircea Rednic a afirmat ca este multumit ca Dinamo a reusit sa castige un trofeu la finalul perioadei de pregatire, dupa ce campioana Romaniei s-a impus la Cupa de vara de la Zelle am See in fata lui Besiktas Istanbul. "Noi nu am fost niciodata in vacanta. Ieri (n.r. vineri seara) a fost un antrenament. Am jucat cu jaloane mobile. Am avut 18 zile de vacanta, ne-am distrat si am castigat un trofeu. Suntem multumiti ca am terminat cu un trofeu in aceasta perioada de pregatire. Am invins vicecampioana Turciei. De joc nu sunt multumit, a cazut prost, ultima zi din turneu, toata lumea obosita, dar suntem cei mai buni din cele patru echipe", a spus Rednic, dupa ce echipa sa a invins cu 8-7, la lovituri de departajare, pe Besiktas, in finala. La finalul celor 90 de minute, scorul a fost egal, 0-0, fiind prima confruntare de pregatire in care Dinamo nu a marcat. Punctele de atractie ale departajarii au fost faptul ca Lobont a aparat un penalty, apoi a executat chiar el, dar a ratat, precum si "scarita" superba" a lui Radu Stefan. Dinamovistii au incheiat multumiti Cupa de vara, fiindca Borcea i-a premiat cu 15.000 de euro pentru succesul cu turcii. "Eu imi vad de echipa mea, nu ma intereseaza ce spun adversarii. Acesta este un trofeu. Dinamo joaca la fel indiferent daca adversarul este o echipa de amatori sau o echipa de top. Vreau sa ii felicit pe jucatori pentru modul cum s-au comportat si antrenat in Austria. Greul de acum incepe. O sa inceapa meciurile oficiale si primul este cel de miercuri (n.r. - Supercupa Romaniei cu Rapid), foarte important. Ar trebui gasita o solutie cu caldura, sa nu se intample vreo nenorocire", a comentat Rednic la revenirea in tara, de sambata. El s-a referit si la incidentele din Ghencea: "Sper ca miza campionatului viitor sa nu duca la violenta. E regretabil ceea ce s-a intamplat. E vorba de imaginea Romaniei. Ar trebui sa nu mai aiba acces pe stadion in viata lui! Voi discuta si eu cu suporterii nostri. Trebuie sa existe fair-play si in tribune. Daca se intampla astfel de gesturi si la meciurile din cupele europene, cine stie pe unde o sa mai jucam!". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.