Moneda nationala a deschis saptamana pe o crestere moderata, ajutata atat de vanzarile de valuta ale clientilor locali, cat si de un apetit in crestere pentru regiune din partea investitorilor straini, mai ales dupa aflarea rezultatelor alege

Moneda nationala a deschis saptamana pe o crestere moderata, ajutata atat de vanzarile de valuta ale clientilor locali, cat si de un apetit in crestere pentru regiune din partea investitorilor straini, mai ales dupa aflarea rezultatelor alegerilor din Turcia. Ultimele tranzactii ale zilei s-au realizat in intervalul 3,1250-3,1270 lei/euro, cu 0,7 bani mai jos fata de nivelul de la inchiderea precedenta, care s-a regasit si in primele minute ale sedintei de luni. BNR a anuntat un curs de referinta de 3,1291 lei/euro, cu 0,4 bani sub rata publicata vineri. Pentru moneda americana, banca centrala a calculat un curs de 2,2675 lei/dolar, in scadere cu 0,5 bani.    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.