Finalizarea unui acord in valoare de 7,4 miliarde dolari pentru achizitia unei detineri majoritare la grupul Chrysler, producatorul auto detinut de concernul german DaimlerChrysler, este "foarte, foarte aproape", a spus vineri directorul general al C
Finalizarea unui acord in valoare de 7,4 miliarde dolari pentru achizitia unei detineri majoritare la grupul Chrysler, producatorul auto detinut de concernul german DaimlerChrysler, este "foarte, foarte aproape", a spus vineri directorul general al Chrysler, Tom LaSorda, informeaza Reuters, citat de NewsIn.
Comisia Europeana a aprobat la inceputul lunii cumpararea de catre Cerberus a Chrysler. Acest acord va duce la preluarea, pentru prima data, a unui producator de automobile de catre un fond privat de investitii. Prin acest acord se dezmembreaza o linie de productie care a combinat brandurile americane Jeep, Dodge si Chrysler cu cele germane Mercedes-Benz, Maybach si Smart, intr-o perioada in care industria americana producatoare de automobile trece printr-o dificila etapa de restructurare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.