CFR Cluj si Benfica au terminat la egalitate, scor 2-2, un meci frumos jucat sambata seara, pe renovata arena "Dr. Constantin Radulescu". Golurile serii au fost in exclusivitate portugheze, Dani 49 si Semedo 70 pentru gazde, respectiv Rui Costa 56 si
CFR Cluj si Benfica au terminat la egalitate, scor 2-2, un meci frumos jucat sambata seara, pe renovata arena "Dr. Constantin Radulescu". Golurile serii au fost in exclusivitate portugheze, Dani 49 si Semedo 70 pentru gazde, respectiv Rui Costa 56 si Cardozo 67. Inaintea meciului, cei 12.000 de fani care au creat o atmosfera superba, au fost delectati cu un concert al formatiei Iris, iar lovitura de incepere a fost data de doi fosti mari fotbalisti, portughezul Eusebio si romanul Ilie Balaci. Amandoi au primit din partea CFR-ului tricouri aniversare, Eusebio cu numarul 10, iar Balaci cu numarul 8. Inainte de fluierul de start al partidei, la peluza stadionului "Dr. Constantin Radulescu" suporterii au aprins fumigene rosii si galbene si au fost eliberati de la mijlocul terenului 100 de porumbei albi. La peluza, fanii clujeni au afisat un banner cu mesajul "CFR Cluj - un nou inceput". Interesant a fost si faptul ca echipa clujeana a inceput meciul cu cinci jucatori portughezi in teren, in timp ce oaspetii au avut doar cu unul mai mult. La finalul meciului, Arpad Paszkany, patronul CFR-ului, i-a inmanat capitanului Benficai, Luisao, Trofeul Centenarului, festivitatea fiind urmata de un foc de artificii. De asemenea, pe teren au fost aduse si cateva tunuri de confeti si mai multi vulcani de artificii. Si vineri seara au avut loc mai multe festivitati, atat la Primarie, cat si la Teatrul National din Cluj. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.