Azi

- Termenul-limita pentru depunerea ofertelor in vederea licitatiei organizate de Administratia Strazilor Bucuresti, aflata in subordinea Primariei Capitalei, pentru lucrari de reabilitare a sistemului rutier pe soseaua Pantelimon, contract estimat la 28,2 mil. euro.

- Data pana la care Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a prelungit, cu 30 de zile, valabilitatea ofertei de vanzare a pachetului majoritar de actiuni al producatorului de elicoptere IAR Ghimbav, intrucat negocierile cu firma franceza Eurocopter, singurul ofertant, nu au fost finalizate.

- Actionarii uzinei de camioane Roman Brasov, firma controlata de omul de afaceri Ioan Neculaie, decid, intr-o Adunare Generala, daca solicita suplimentarea creditului obtinut de la Credit Europe Bank cu o suma cuprinsa intre 15 si 20 milioane lei.

Maine

- Ministerul Culturii si Cultelor organizeaza conferinta de presa dedicata Festivalului si Concursului International a€˛George Enescua€¯ - editia 2007 (Sala Mare a Palatului).

- Fundatia Soros anunta lansarea Barometrului de Opinie Publica, editia mai 2007: a€˛Viata in cuplua€¯ (UzinExport, sala On Top of Bucharest, et. 7, bd. Iancu de Hunedoara nr. 8).

- Actionarii producatorului de incaltaminte Banatim din Timisoara discuta majorarea capitalului social cu 4,5 milioane lei, pana la nivelul de 5,7 milioane lei, prin aport in numerar al actionarilor si prin compensarea unor creante cu actiuni ale companiei.